Houtsala, Norrskata

Sijainti

60° 15' 24.6492" N, 21° 36' 0.2088" E
Arvosana: 
4.2
Keskiarvo: 4.2 (10 ääntä)
SULJETTU KESÄLLÄ 2017 Alexandra's Norrskatalla on oikea, alkuperäinen saaristoparatiisi. Tuletpa meille veneellä, autolla, yhteysaluksella tai pyörällä, toivotamme sinut tervetulleeksi vieraaksemme. Ostoksilla voit käydä saaristokaupassamme, jonka valikoima on laaja. Hyllyissämme on kaikkea, mitä saaristoreissulla tarvita saattaa. Ravintolassamme voit nauttia annoksen A'la Carte-listaltamme tai vaikka napata pizzan mukaasi. Sään salliessa voit ihailla maisemia, esimerkiksi viinilasillisen äärellä. Huonommalla säällä lämmin ruokasalimme tarjoaa tuulensuojan. Tilauksesta voimme myös lämmittää kelluvan puusaunamme. Vierassatamalaiturimme on suojattu satama, jossa on paikka kahdellekymmenelle veneelle. Polttoainettakin on tarjolla aivan Alexandra's:n vieressä olevalta SEO-asemalta. Meillä on myös mahdollisuus yöpyä tilapäisesti kahdessa pienessä, tarkoitukseen varatussa mökissä. Norrskata on saari Turun saaristossa, lauttayhteyksien päässä. Vaikka saari onkin pieni, ja vakituisia asukkaita vain noin 60henk, aktiviteettejä on monia. Esimerkiksi saaren ympäri kulkeva 10km asfaltoitu reitti taittuu mukavasti kävellen, hölkäten tai vaikka vuokrapyörällämme. Reitiltä voi myös poiketa luontopolulle, joka on noin 2.5km metsäpatikointia. Lähellä on myös uimaranta, lentopallokenttä (pallon saa lainata meiltä), tenniskenttä (mailat, ja pallot vuokrattavissa meiltä). "Kultturellia" viihdykettä saarellamme tarjoaa Koulumuseo. Saarella on myös useita yrittäjiä, jotka tarjoavat mökkejä vuokralle lyhyelle tai vaikka pidemällekin vierailulle.
Tiedot
Merikartta
719
Alue
D
Minimisyvyys
0.0
Maksimisyvyys
0.0
Yritys
Norrskata Alexandra's Ab: Dan & Gertrud Mattsson
WWW
Facebook
Puhelin
020 7345780
Maksu
20 e
Satamanumero
854
Vieraspaikkamäärä
20
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Polttoaine


Jätehuolto


Vesi


Ravintola


Suihku


Sähkö


WC


Luontopolku


Sauna


Tulentekopaikka


Kaasu


Kauppa


Kommentit

Comment: 

Näinä , ainakin kuuleman mukaan, vaikeina aikoina luulisi kaikkien maksavien asiakkaiden olevan tärkeitä, mutta näin ei ainakaan Houtsalan vierasvenesatamassa ole. Tulimme puolityhjään satamaan 8 henkisen seurueen kanssa tarkoituksenamme syödä, juoda, saunoa ja pitää hauskaa kesäiltaa sekä yöpyä. Jouduimme kuitenkin vaihtamaan paikkaa, koska veneemme oli kuulemma paikassa, josta sen voisi joutua illan/ yön tullessa siirtämään paikkaan jota ei meille kerrottu, koska se voisi viedä paikkoja mahdollisesti tulevilta purjeveneiltä, joita ei haluta käännyttää pois, paikassa ei kuitenkaan ollut poijuja kiinnittymiseen, eikä myöskään syväyttä. Edellisen sataman pitäjän kanssa asiat sujuivat hyvin, joten kaikki tämä negatiivisuus tuli vähän yllätyksenä. Saunakin oli varattu täyteen, joten köydet irti ja keula kohti satamaa, jossa otetaan hymysuin vastaan. Onneksi saaristossa riittää paikkoja, jossa asiakkaita osataan ja halutaan palvella, nähin paikkoihin aion jatkossakin tuhlata lomarahani, sen sijaan Houtsalaan en mene yksityishenkilönä, kuten en myöskään asiakkaideni kanssa tässä elämässä.

Comment: 

Kommentti SyJulies kiittää isäntäväkeä ihanasta hääpäivälounaasta muutenkin mainio paikka venemme on 43 jalkanen Stormwind eikä itätuulesta huolimatta ollut ongelmia rantautua.. Joten tolle edellisellä kommentille jolla myös oli ilmeisesti 13 tonnia painava alus toivoisin kesäisempää asennetta ..yleensä niin metsä vastaa kuin sinne huudetaa

Comment: 

Pieni, Siisti ja idyllinen paikka. Sauna pitää varata eri maksusta. Löytyy myös pieni kauppa.

Comment: 

Suojainen pieni satama
Päällimmäisenä jäi mieleen henkilökunnan ystävällisyys.
Tullaan uudestaankin.

Comment: 

Synnerligen gästvänlig betjäning, mycket god pizza och i övrigt trevlig hamn, tack och på återseende!

Comment: 

Ei ole mikään auki tänäkesänää muutakun seo. Ei kannata turhaa ajaa tänne ruuan tai juoman toivossa..

Comment: 

Vierasvenesataman laituri uponnut viimetalvena joten mitään toimintaa ei täältä ainakaan tänäkesänä löydy

Comment: 

Onkohan auki 2020?

Comment: 

Juhannuksen jälkeisellä viikolla 2021 kaikki toiminta nollissa. Ei sähköä, ei vettä, ei baaria, ei saunaa, ei suihkua, ei WC:tä jne. jne.