Suninsalmi (Tirmo)

Sijainti

60° 14' 45.852" N, 25° 53' 53.556" E
Arvosana: 
1.88889
Keskiarvo: 1.9 (18 ääntä)
Tule nauttimaan saaristokeskuksen monipuolisista palveluista Tirmooseen. Tirmon Saaristokeskuksesta löydät hyvää ruokaa, mukavaa tunnelmaa sekä meren tuoksua. Tirmon Saaristokeskuksessa sinua palvelee: - A-oikeuksien omaava ruokaravintola Tirmobaren - Laajavalikoimainen päivittäistavarakauppa M-market Tirmo - Polttoaineenjakelupiste - Nyport-venesatama - Vierasvenesatama - Mahtava tunnelma! Tirmo sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Porvoon keskustasta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Paikalle pääsee niin maanteitse kuin meritse ja Tirmossa viihdyt varmasti!
Tiedot
Merikartta
A619,62
Alue
A
Minimisyvyys
2.0
Maksimisyvyys
4.0
Yritys
Tirmon Saaristokeskus Oy
WWW
Facebook
Puhelin
019 540 030, 040 822 5556, 040 3
Satamanumero
229
Vieraspaikkamäärä
30
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Polttoaine


Jätehuolto


Vesi


Ravintola


Suihku


WC


Sauna


Venehuolto


Kaasu


Kauppa


Septityhjennys


Septityhjennys


Kommentit

Comment: 

Ei kannata pysähtyä tankkaamaan. Et saa venettä sidottua kun pollarit ja kiinnityspaikat puuttuu. Vedin veneeni suoraan bensamittariin solmulla tankkauksen ajaksi. Ehkä suunniteltu kelluville autoille joissa käsijarru tai sitten betre folke...

Comment: 

Vaikka tiedoissa lukee septi niin sitä ei ole.

Comment: 

Saunaa ei löytynyt, vaikka niin on ilmoitettu.
Ruokapuoli ei toimi, odotettiin tunnin verran eikä ollut montaa asiakasta paikalla ja ruoka maistui kuin rasvabaarin pikamättöö vaikka oli Bistro Sinnen hintaluokkaa. Kun asiasta mainitsin omistajalle niin ei tullut ku ylimielisiä selityksiä...
Jos jotain hyvääkin on mainittavaa, niin olut maistui hyvältä.

Comment: 

Grillikatos 10€/h. Vessaan pääsee jos sattuu saamaan avaimen. Ei palvelua ollenkaan. Ps. Ei saatu vessan avainta. Kaksi käyntiä kerralla, eka ja vika!

Comment: 

mädät munat kaupasta (parasta ennen päivä menny 2 viikkoa sitten!) eikä edes pahoiteltu tai palautettu rahoja kun käytiin sanomassa. aamiassetit meni samalla pilalle, joten syötiin raflassa: huono lehtipihvi, mitäänsanomaton burgeri, raa`at bataatit. kanakori ainoa syötävä sapuska. paskaksi grillisafkaksi hinnat jäätäviä, esim. burgeri 16,50e ja lehtipihvi 22e..!

kaksi pilalle mennyttä ateriaa tänään, aikamoinen saavutus tosin sekin.

Comment: 

En antaisi koirallenikaan paikan ravintolaruokia. 150g lehtipihvi hintaan 22e ja taso on huonompi ku nakkikioskilla. Kaupassa tuotteet vanhemtuneita ja pilantuneita

Comment: 

Aiemmista kommenteista päätellen tämä paikka ei sovellu munattomille, luki- ja kirjoitushäiriöisille oluelle persoille moottoriveneilijöille. Itse löysin elokuussa 2018 kaiken tarvitsemani, sopuhintaan ja minulla oli vieläpä mahdollisuus tarkistaa itse tuotteiden päiväykset ennen niiden ostamista. Kaupasta sai Fairyakin aamiais-astioiden pesemiseen, ravintolassa ei siis tarvinnut sen takia syödä. Saunaan pääsin myös, etukäteen soittamalla ihan viiveettä.

Comment: 

Toivoisin asiallisia kommentteja tänne enkä mitään Suomi24-palstalle paremmin sopivia vuodatuksia.
Terveisin veneilijä

Comment: 

Jos on pakko tankata, niin tässä voi pysähtyä. Vieraspaikat ovat todella huonossa paikassa, ohi kulkevan väylän liikenteen aallot keikuttavat purtta pahasti. Kauppa on, mutta suopealla valikoimalla. Suihkuun pääsee jos käy kysymässä mahdollisuutta. Terassi on ja sieltä voi tavoittaa paikallisia iltaisin.

Comment: 

Sopii tankkauskohteeksi. Kauppa erittäin heikkotasoinen. Vieraspaikat alttiita ohikulkevien aalloille.